Huisregels

Huisregels hondenschool

Binnen onze hondenschool hanteren wij een aantal huisregels. Indien je met jouw hond(en) bij ons les komt volgen, betekent dit automatisch dat je akkoord gaat met onze huisregels en deze ook opvolgt.

Naast de onderstaande huisregels, zijn ook de algemene voorwaarden van ons hondenpension van toepassing.

Entingen

Honden moeten de entingen hebben gehad die voor de leeftijd gelden en tijdig zijn herhaald. Je wordt verzocht het enting bewijs te overleggen bij inschrijving.

Halsbanden en hondenlijnen

De honden hebben een niet slippende halsband om met daaraan een lijn van ongeveer 1.20 meter, alleen dan kan aan de cursus worden deelgenomen. Andere materialen zijn niet toegestaan.

Kinderen

Kinderen zijn welkom. Als ze jonger zijn dan 12 jaar mogen ze tijdens de les niet met de hond werken. Voor kinderen in de leeftijd tussen 12 en 16 jaar is dit ter beoordeling van de instructeur.

Deelname

Bij het inschrijven gaat het om inschrijving en deelname voor een cursus. Dit houdt in dat het om een daadwerkelijke cursus gaat en niet bijvoorbeeld om 10 lessen. Tenzij er nadrukkelijk anders is overeengekomen.

Tevens betekent dit dat gemiste lessen niet kunnen worden ingehaald of gerestitueerd. In het geval dat je door overmacht langere tijd niet kunt deelnemen zullen wij in overleg tot een regeling proberen te komen.

Ontlasting

Je ruimt de ontlasting van je hond altijd zelf op en deponeert dit in de daarvoor bestemde afvalbakken.

Instroomles

Elke cursist start met een instroomles/proefles. Hierdoor heb je gewoon even bedenktijd en kun je thuis beslissen of wij de juiste combinatie voor jou zijn. Het tarief van deze les betaal je direct aan het eind van de les. Indien je besluit een hele cursus te doorlopen, dient het resterende cursusgeld voor de tweede les, contant, te worden voldaan.