Over het pension

Over het pension

Op slechts een paar kilometer van Assen ligt het prachtige dorpje Nooitgedacht in de gemeente Aa en Hunze, net ten zuiden van Rolde. Gelegen in de mooiste provincie van Nederland… Drenthe. Dat is de plek waar je ons pension vindt.
Onze omgeving kenmerkt zich vooral door groen, bossen, uitgestrekte heidevelden en idyllische kleine dorpjes. Een ideale plek voor menig toerist, die op zoek is naar rust.
Het vakantiepark Hof van Saksen en camping de Weyert in Rolde zijn op een steenworp afstand hiervandaan. Overigens zijn dat niet de enige; we zitten in het hart van het Drentse toeristengebied.

Onze omgeving kenmerkt zich vooral door groen, bossen, uitgestrekte heidevelden en idyllische kleine dorpjes.

Tot rust komen

Zo belangrijk als het voor ons mensen is om tot rust te komen, geldt hetzelfde voor ons geliefde huisdier.. de hond. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een speciaal plekje als tijdelijk verblijf voor hun hond en de eisen, waaraan dat verblijf moet voldoen, worden hoger en hoger.
We zien onze geliefde dieren tegenwoordig meer als volwaardige gezinsleden en willen dan ook het allerbeste voor ze.
En terecht…  een hond is een niet weg te denken onderdeel van menig mensenleven geworden en neemt een steeds voornamere plek in binnen onze samenleving.

Wij delen deze visie volledig en dus komen wij hier in beeld…
Of het nu voor een vakantie is, voor af en toe een weekendje of terwijl je aan het werk bent,  jouw hond is bij ons van harte welkom in het pension. Het maakt niet uit of je dier oud is of jong, uit het buitenland komt of van dichterbij, gehandicapt is of medicatie nodig heeft; alles is bespreekbaar.

Het lijkt hier net een pretpark voor honden.

Zorgeloos verblijf

Onze gasten genieten van een zorgeloos verblijf, geheel op maat en zoals onze kinderen aangeven ; “het lijkt hier net een pretpark voor honden”.
De honden zitten niet in een hok; we geloven niet in kennels en gaan uit van het natuurlijke roedelgedrag. Daarom hebben we gekozen voor (kleinschalige) groepsopvang; dat is wel zo gezellig!
Met onze jarenlange ervaring met (grotere) roedels honden ben je bij ons verzekerd van de beste zorg tijdens hun verblijf. We zijn een groot voorstander van natuurlijke aanpak en werken vooral met Kalmerende Signalen. We houden onze kennis voortdurend up-to-date.

pension-bos
pension-landelijk