Over de behandeling

Over de behandeling

Soms loopt het gewoon even niet zo lekker. Dat hebben wij, maar zeker onze dieren ook. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Uiteraard kan er medisch iets aan de hand zijn, maar zeker ook met/in de omgeving of op een ander niveau met het dier zelf. Dieren, vooral ook honden, zijn erg gevoelig. Ze pikken alles mee, vaak zonder dat we dit beseffen. Zijn er bijzondere veranderingen gaande? Zoals een verhuizing of een verandering in gezinssamenstelling? Dit gaat dieren niet ongemerkt voorbij. Sommige dieren laten dit duidelijk merken, anderen trekken zich juist wat meer terug en houden zich op de achtergrond. Een behandeling kan hen hierbij de steun of de rust geven die ze nodig hebben.

Holistische visie

Wij werken met eenĀ holistische visie. Dit houdt in dat wij er vanuit gaan dat lichaam en geest een zijn. Het zijn niet twee delen van ons of van onze dieren die apart van elkaar bestaan en werken; ze staan juist volop in verbinding in en met elkaar. Als er lichamelijk iets aan de hand is zal dit dus ook op andere niveau(s) doorwerken. Hetzelfde geldt als er mentaal iets aan de hand is; dit gaat zich ook op lichamelijk vlak uiten.

Problemen uiten

Als er met ons iets aan de hand is, is het een stuk makkelijker. Wij kunnen het uiten en vertellen. Dieren doen dit ook wel, maar op een andere manier. Mocht je willen weten wat er aan de hand is, kun je een gesprek met je dier aanvragen. Heb je dit al gedaan en hebben jullie hulp nodig bij het oplossen, of heb je het idee dat jullie zijn vastgelopen, zijn er diverse manieren van healing waarbij we jou en je trouwe viervoeter (of drievoeter, tweevoeter, noem maar op) kunnen bijstaan.

Verschillende technieken

Wij hebben jarenlange ervaring met behandelingen op verschillende vlakken van healing en alternatieve geneeswijzen. Zowel voor dieren maar in het bijzonder ook voor mensen. Denk aan de Jassentechniek voor dieren, Reiki, Chakrahealing, homeopathie voor dieren en Bach Bloesem remedies.

hond-behandeling