Met jouw dier in gesprek

Dierencommunicatie

Contact met dieren, dierencommunicatie, de brontaal, zelfs praten of dierentolk, inmiddels wordt het op vele verschillende manieren genoemd. Best wel wat apart klinkend allemaal, maar waar het op neer komt is dat een gesprek betekent dat er telepathisch contact is met dieren.

De informatie kan op verschillende manieren ‘overkomen’ echter niet als gesproken woorden, dieren kennen immers geen mensentaal.

Het contact kan gaan over vroeger, over ongemakken, over pijn, liefde, de omgeving of noem maar op. Dieren hebben een uitstekend geheugen, zeker voor gebeurtenissen die een sterke indruk hebben achtergelaten.

Een telepathisch contact met dieren vindt plaats met het hogere bewustzijn van het dier, de ziel. Het is in voorkomende gevallen ook meestal mogelijk om met reeds overleden dieren contact te maken.

Zelf heb ik veel ervaring met het opvangen en herplaatsen van buitenlandse honden. Door mijn diverse bezoeken in Spanje, Portugal, Griekenland en Gran Canaria ben ik in staat om mij goed te kunnen verplaatsen in de leef situatie van dieren op straat en in asielen.

Een telepathisch contact is geen therapie of geneesmiddel. Wel geeft het inzichten die tot een andere zienswijze kunnen leiden. Het kan voor het dier een enorme opluchting zijn het ‘verhaal’ eens te kunnen doen. Er kan dan vanuit dit nieuwe weten een betere behandeling op maat worden gekozen.

In voorkomende gevallen kan er gebruik gemaakt worden van ondersteuning met Bach bloesems, Jassentechniek, of kan een cursus op een hondenschool aan te raden zijn.

honden-gesprek

Hoe ben ik hiertoe gekomen

Mijn gehele leven ben ik ervan overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde dan wij met het oog kunnen waarnemen. Van eigenschappen die sommige mensen een gave noemen bezit ik er enkele. Een daarvan is het vermogen om telepathisch contact te leggen, zowel met mensen als met dieren. Bij zo een contact staat de vrije wil altijd voorop, je kunt immers geen contact maken met iemand die dit niet wil.

Met mensen kunnen we ook met taal communiceren, ondanks dat woorden slechts een deel van de communicatie zijn, werkt het over het algemeen goed. Met dieren is dit echter een ander verhaal en ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheid voor extra informatie om de vaardigheid verder te kunnen ontwikkelen. Die informatie heb ik gevonden bij Cecilia van der Drift, bij wie ik twee cursussen mocht volgen.

dierencommunicatie-gesprek

Hoe gaat een gesprek in zijn werk

Na een telefonisch contact heb ik een (digitale) foto van het dier nodig, waar uitsluitend dit dier op staat. Dit om andere energieën uit te sluiten. Vervolgens maken we een afspraak wanneer het contact plaatsvindt. Het dier moet in die periode kalm zijn. Tijdens het hindernisbaan lopen is niet zo’n goed moment. Het ‘gesprek’ duurt circa 45 minuten.

Na dit ‘gesprek’ hebben we telefonisch contact.

De informatie vooraf is vrijblijvend, het eerste gesprek kost 50 euro. Dit is inclusief intake, het contact zelf, doornemen van het contact en een verslagje van het gesprek per mail. Een vervolggesprek binnen 30 dagen kost 35 euro.