Volg een cursus

Cursus dierencommunicatie

We leven in een zeer turbulente wereld met voortdurende verandering. Alles moet even snel en tijd voor elkaar of de omgeving is er nauwelijks meer. Door deze jachtige taferelen zijn we een aantal basisprincipes ‘vergeten’. Wat kan deze cursus voor jou hierin betekenen?

Zo was er een tijd dat we middels telepathie met elkaar konden communiceren. Er waren niet altijd woorden nodig om uit te leggen wat we bedoelden. We begrepen elkaar ook via andere kanalen.

We zijn onszelf hierin een beetje kwijtgeraakt. En niet alleen dat.. ook het contact met de natuur en haar dieren is hier en daar zoek. En toch is het heel gemakkelijk om de draad weer op te pakken.

In je eigen kracht staan

Door middel van een cursus Dierencommunicatie helpen we u weer herinneren hoe deze technieken te gebruiken. U zult versteld staan van uw eigen kunnen. Er is momenteel veel behoefte om te weten wat er in onze huisdieren omgaat; om rekening te houden met de wensen van uw geliefde huisdier.

Het contact met uw dier kan gaan over vroeger, over ongemakken, over pijn, liefde, de omgeving of noem maar op. Het kan voor een dier een enorme opluchting zijn het ‘verhaal’ eens te kunnen doen. Er kan dan vanuit dit nieuwe weten een betere behandeling op maat worden gekozen. Dieren hebben een uitstekend geheugen, zeker voor gebeurtenissen die een sterke indruk hebben achtergelaten.

cursus-dierencommunicatie

Een telepathisch contact met dieren vindt plaats met het hogere bewustzijn van het dier, de ziel. Het is in voorkomende gevallen ook meestal mogelijk om met reeds overleden dieren contact te maken.

Wat leer je zoal?

Tijdens de cursus komt het stukje communicatie ruimschoots aan bod. Daarnaast leren we u ook nog wat andere technieken, die het communiceren vergemakkelijken. We gaan onze ervaringen delen en komt er uitleg over het begrip ‘energie’, communicatie in het algemeen, intuïtie, affirmeren zodat u uw zelfvertrouwen kunt opbouwen én we gaan mediteren en visualiseren. Uiteraard komen je eigen dieren ook aan bod.

De cursus

De cursus vind plaats in 4 dagdelen (en/of avonden). De totale kosten zijn € 320,= per persoon. Dus voor 4 lesmomenten inclusief cursusmateriaal, koffie en thee.

De cursuslocatie is aan de Borgerderstraat 1 te Nooitgedacht. De cursus wordt gegeven in kleine groepen van 4 tot 8 maximaal personen. Voor grotere groepen maken we een aparte afspraak. Maatwerk en cursus geven op locatie is mogelijk.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.